Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Educatio 2022 - vár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem standja

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. január 7. 8:42

A teljes képzési palettáját bemutatja a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) az idei Educatio oktatási szakkiállításon. A magyar felsőoktatás egyetlen katonai és rendészeti, valamint államtudományi, közigazgatási, és víztudományi képzést nyújtó felsőoktatási intézménye január 13-15. között, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában, illetve online várja a felvételi előtt állókat és szüleiket. A koronavírus-járványra való tekintettel a szakkiállítás hibrid formában rendezik meg.

NKE

A 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás egy olyan többnapos seregszemle, amelynek feladata összekapcsolni a hazai- és a külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. Idén húszezer négyzetméteren, közel kétszáz kiállítóval találkozhatnak az érdeklődők.

Az eseményen az NKE mind a négy kara képviselteti magát. A katonai szolgálat iránt érdeklődőket a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, a rendészeti és katasztrófavédelmi pályára készülőket a Rendészettudományi Kar, a hazai és nemzetközi közigazgatási karrierre vágyókat az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar várja. A Víztudományi Kar a jövő vízügyi mérnök szakembereit biztosítja a magyar állam számára, képzései szintén megismerhetők a kiállításon.

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában tartandó rendezvény minden látogató számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További részletek az Educatio honlapjára kattintva érhetők el.

Forrás: uni-nke.hu