Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerések a támogatásért

Szöveg: Dandé Melinda | Fotó: a szerző felvételei |  2022. november 7. 17:24

A honvédelmi nevelés terén nyújtott kimagasló munkájukért, hozzáállásukért Varga Józsefet, a Katonai Logisztikai Egyesület tagját, valamint Varga Zsuzsát, a Nyíradonyi Sportegyesület elnökét elismerésben részesítette az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred 3. Oláh Sándor Területvédelmi Zászlóalja.

IMG_1089

Az okleveleket ünnepélyes keretek között Tóth Péter alezredes, zászlóaljparancsnok és Perge János százados, a zászlóalj megbízott törzsfőnöke adta át.

Varga József több éve nyújt kiemelkedő segítséget a Nyíradonyban megszervezett honvédelmi táborok lebonyolításában. A tábor komplex tartalmában – mint szállás, étkeztetés, fakultatív programok, sport oktatók biztosítása – aktívan részt vesz, lánya, Varga Zsuzsa, a sportegyesület elnöke pedig mindenben támogatja. Az elnökasszony a nyíradonyi Honvéd Kadét Program elkötelezett támogatója is, amelyben jelenleg két évfolyamon 43 középiskolai kadét vesz részt.

A Magyar Honvédség a nagy sikerre való tekintettel a 2023-as év nyarán is megszervezi a honvédelmi tábort Nyíradonyban, ráadásul a tavalyi évhez képest még több turnusban.

IMG_1095