Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerték a híradó katonák munkáját

Szöveg: Gyimóthy Levente | Fotó: Dömsödi Richárd |  2022. március 30. 16:20

Az Infokommunikációs Szakszolgálatok Napja alkalmából ezredsorakozót tartottak az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél.

nyito43ezred

A rendezvényen Vokla János ezredes, az alakulat parancsnoka beszédében méltatta a szakterületen szolgálatot teljesítő katonák teljesítményét, hangsúlyozva, hogy a 21. század kihívásai egyre magasabb szintű szakmai képességek kialakítását követelik meg. Aláhúzta: a jól felkészült szakmai állomány maradéktalanul végrehajtja a rá bízott feladatokat.

„Köszönetet szeretnék mondani azoknak a szakembereknek, akik a háttérben dolgozva biztosítják többek között a katonai híradó- és informatikai rendszerek zökkenőmentes működését” – hangsúlyozta a parancsnok.

43ezred2

Az ezredsorakozón Koronczai Tibor alezredes, az alakulat parancsnokhelyettese, kiemelkedő szakmai támogató munkája és az Magyar Honvédség Parancsnokság Infokommunikációs és Információvédelmi Csoportfőnökség irányába tanúsított együttműködő tevékenysége elismeréséül emléktárgyat vehetett át.

A rendezvényen felolvasták Gaspor Tibor ezredes, az MHP Infokommunikációs és Információvédelmi Csoportfőnökség megbízott csoportfőnökének levelét, valamint az aktuális kerek születésnapos katonákat is felköszöntötték.