Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Euroatlanti Nyári Egyetem - huszonegyedszer

Szöveg: honvedelem.hu |  2022. május 18. 12:14

Idén huszonegyedik alkalommal rendezik meg az Euroatlanti Nyári Egyetemet július 25-29. között. A rendezvénynek ezúttal is a szolnoki MH Béketámogató Kiképző Központ ad otthont.

Euroatlanti Nyári Egyetem

A neves biztonságpolitikai szakértők bevonásával szervezett képzésen a résztvevők előadások, szemináriumok, valamint kötetlen programok keretében ismerkedhetnek meg Magyarország és Európa környezetének globális biztonságpolitikai folyamataival.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézet, valamint az MHonvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár közös szervezésében megvalósuló rendezvény tervezetten 80 résztvevő számára ad lehetőséget arra, hogy a képzés során elsajátított tudást és készségeket beépíthessék tanulmányaikba, szakmai munkájukba.

A szolnoki MH Béketámogató Kiképző Központban (5000 Szolnok, Széchenyi krt. 24.) megrendezendő eseményen a résztvevők előadásokat és panelbeszélgetéseket hallhatnak a poszt-amerikai világrend válságáról és kihívásairól; a jövő velünk élő kihívásairól – ezen belül az éghajlatváltozásról és klímavédelemről, valamint a járványügyi tendenciákról; a digitális világ aktuálisairól, valamint olyan aktuális ügyekről, mint a Magyar Honvédség szerepe a poszthegemonális világrendben.

További részletek a csatolt dokumentumokban.