Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Feladatszabó értekezlet a tiszthelyettes képző iskolán

Szöveg: Papp Nikolett |  2008. március 5. 10:23

A szentendrei MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola 2008. március 3-án tartotta éves feladatszabó értekezletét.

Dr. Kovács Tibor mk. ezredes, az iskola igazgatója, a KPTSZI szerteágazó feladat- és kapcsolatrendszeréről szólva kiemelte, hogy az elmúlt év bonyolult körülményei között, az átszervezés és személyi változások ellenére sikerült a legtöbb területen stabilizálni az eredményes munkához szükséges feltételeket.
A 2008. évi feladatok között az első helyen említette a parancsnoki vezetés megszilárdítását és az emberi kapcsolatok fejlesztését. Az igazgató nagy hangsúlyt helyezett az eddig is kiváló teljesítményt nyújtó nyelvi részleg munkájának továbberősítésére, illetve az oktatási segédeszközök alkalmazásának kiterjesztésére. Kiemelt jelentőségű feladat 2008-ban is a keresztféléves képzés megszervezése, a felvételi eljárások lefolytatása, valamint a záróvizsgákra való felkészülés.

Az MH Központi Kiképző Bázis parancsnoka, Dr. Isaszegi János mk. vezérőrnagy köszönetet mondott az iskola vezetőjének és minden munkatársának a felelősségteljes munkáért. Felhívta a figyelmet a tiszthelyettesek idegen nyelvi képzésének fontosságára és az OKJ szerinti képzés követelményeinek maradéktalan betartására. Isaszegi tábornok tájékoztatást adott a csapatköltségvetés 2008. évi normatíváiról, amelyek ha szűkösen is, de biztosítják a képzéshez szükséges legnélkülözhetetlenebb feltételeket. Felhívta a figyelmet a kölcsönös bizalom, az egymás iránt érzett felelősség és tisztelet fontosságára.

Címkékvizsga