Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Haderőnemi vezénylőzászlósi látogatás a déli határon

Szöveg: Szedmák Péter hadnagy | Fotó: a szerző felvételei |  2022. augusztus 6. 20:58

Kovács Róbert törzszászlós, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Logisztikai Haderőnemi Szemlélőség megbízott vezénylőzászlósa tett látogatást az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék (MH AIAK) Parancsnokságán Bácsalmáson, valamint a Mélykút-Öregmajoron települt Tábori Ellátó Csoportnál augusztus 4-én, csütörtökön.

IMG_2892

A látogatáshoz – amelynek célja a logisztikai képességek áttekintése volt – csatlakozott Bálint Ákos főtörzszászlós, az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred vezénylőzászlósa is.

Bácsalmáson a vendégeket Raposa András alezredes, az MH AIAK törzsfőnöke fogadta. Kovács törzszászlós tájékozódott az MH AIAK logisztikai ellátottságának helyzetéről, és betekintést nyert a törzs felépítésébe, feladatrendszerébe, illetve munkakörülményeibe.

IMG_2907

A nap második felében a mélykúti bázison Borsföldi Balázs alezredes, az MH AIAK parancsnok támogató helyettesével együtt Kovács törzszászlós megtekintette a logisztikai részleget, a gépjármű karbantartót, az üzemanyag és élelmiszeri részlegeket, a csomagolót, valamint a katonák munkafeltételeit.

A látogatás végén a haderőnemi vezénylőzászlós köszönetét fejezte ki a szolgálatban lévő katonáknak a magas szintű feladatellátásáért.

IMG_2918