Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A honvédség számít a magyar szaktudásra

Szöveg: Kovács Zoltán |  2013. szeptember 13. 20:36

A Magyar Honvédség továbbra is számít a fémiparban dolgozó szakemberekre – hangzott el az Országos Fémipari Ipartestület székesfehérvári konferenciáján. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta: a résztvevőknek mind alkalmazottként, mind alvállalkozóként lehetőségük nyílhat a közös munkára, különösen a speciális szaktudással rendelkezőknek.

1595959855

A minden megyében megszervezett konferenciasorozat célja, hogy a fémipari vállalkozásoknak a lehető legtöbb segítséget nyújtsa a sikeres működéshez. A programban szerepel befektetési és fejlesztési terv készítése, a szakképzés és a foglalkoztatás helyzetének bemutatása, illetve az elérhető támogatások és hitellehetőségek megismertetése.

Vargha Tamás elmondta: csak a legkiválóbb, a haditechnikához értő szakembereknek van lehetőségük arra, hogy bekerüljenek a honvédség állományába, a kis- és középvállalkozások számára ugyanakkor komoly üzleti lehetőséget jelent az üzemben tartási, karbantartási és javítási feladatok ellátása.

1595959855

Fotó: a szerző felvételei