Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A kategóriagyőztes szakács

Szöveg: MH SZHB |  2014. április 3. 21:22

A hagyományoknak megfelelően Szolnokon idén is megrendezték a Pelikán Kupa elnevezésű gasztronómiai versenyt és kiállítást, amelyen szakácsok, cukrászok és pincérek versengtek egymással különböző kategóriákban.

1595969737

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis állományából Cseppentő Zsolt szakaszvezető vett részt a gasztronómiai versenyen

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis egyik kitűnő szakácsával képviseltette magát a rangos eseményen a menza kategóriában, ahol a készítendő háromfogásos menünek a közétkeztetésben megvalósítható meleg és hideg fogásokat is kellett tartalmaznia. További kritérium volt, hogy a menüt be lehessen vezetni a kórházi és a honvédségi közétkeztetésbe, emellett pedig elsősorban magyar és helyi alapanyagok felhasználásával készüljön.

A feladat teljesítése ebben a kategóriában a helikopterbázis katonájának, Cseppentő Zsolt szakaszvezetőnek sikerült a legjobban, amit a neves szakmai zsűri kupával, aranyéremmel és egy ajándékcsomaggal honorált.