Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A kommunikációról katonáknak, civileknek

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. október 13. 14:56

Kommunikáció 2014 címmel az infokommunikációról szervez konferenciát civileknek és katonáknak november 13-án a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Híradó Tanszéke, a Honvéd Vezérkar Híradó, Informatikai és Információvédelmi Csoportfőnöksége, valamint a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület.

Az először 2000-ben megrendezett nemzetközi tanácskozás célja olyan tudományos-szakmai fórum biztosítása, amelynek keretében az infó-kommunikációban és híradásban jártas civil és katonai szakemberek megoszthatják ismereteiket és kapcsolatokat építhetnek.

A szervezők a konferencia fő témaköreiként három témát ajánlanak. A lehetséges hadszínterek, válságkezelő műveletek infó-kommunikációjának jelenlegi és jövőbeni technikai és szervezési kérdései, új trendek a kritikus kommunikációs infrastruktúrákban, valamint a közcélú kommunikációs infrastruktúra aktuális kérdései.

A konferencia lehetőséget nyújt publikációk megjelentetésére is a kapcsolódó nyomtatott, vagy elektronikus konferencia kiadványban. A formai követelmények letölthetők a rendezvény weboldaláról vagy elérhetők a szervezőknél.

A konferenciáról további részleteket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem honlapján talál!