Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A légierő alakulatparancsnokai találkoztak Győrben

Szöveg: Csekei Judit százados | Fotó: a szerző felvételei |  2020. február 15. 10:52

A Magyar Honvédség légierő haderőnemének alakulatparancsnokai és vezénylőzászlósai számára tartott kihelyezett vezetői értekezletet Kilián Nándor dandártábornok február 13-án Győrben, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred laktanyájában.

1596076102

A Magyar Honvédség Parancsnokság (MHP) légierő haderőnemi szemlélője által – immáron második alkalommal – összehívott értekezleten Kilián dandártábornok megnyitóját követően a házigazda alakulat parancsnoka, Könczöl Ferenc ezredes jelentett a rakétaezred aktuális helyzetéről, majd Szűcs Pál ezredes, az MHP Légierő Haderőnemi Szemlélőség irodavezetője tartott tájékoztatót a 2020. év légierőt érintő kiképzési eseményeiről.

Az értekezleten egyeztettek az elmúlt időszak, valamint a következő hónapok feladatairól, Kilián dandártábornok meghallgatta a parancsnokok jelentését alakulataik vonatkozásában, majd ismertette elvárásait a közeljövő feladatai kapcsán.

A feladatszabást követően Berek Zsolt főtörzszászlós, az MHP légierő haderőnemi vezénylőzászlósa vezetésével az egységszintű rangidős altisztek külön fórumon folytatták a megbeszélést.

1596076103
Címkéklégierő