Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az év utolsó állománygyűlése

Szöveg: Kun-Orosz Adrienn |  2017. december 22. 17:08

Az év utolsó állománygyűlését tartották meg december 20-án az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál.

1596042697

A rendezvény adventi hangulatban telt: Jákob János dandártábornok, protestáns tábori püspök és Rácz István százados, katolikus tábori lelkész segített a katonáknak ráhangolódni az ünnepre.

Az adventi gyertyagyújtást követően Baráth Ernő dandártábornok, az alakulat parancsnoka értékelte az évet. „Feladatról feladatra haladtunk, megállás nélkül. Talán ebben az ünnepi időszakban van lehetőség arra, hogy egymás felé forduljunk. Mi magunk vagyunk az ajándék egymás számára" – mondta. 

1596042697

Az állománygyűlésen elismeréseket is átadtak. Az év katonái lettek: Vadon Krisztián őrnagy, az MH Híradó és Informatikai Rendszerfőközpont Országos Hálózatfelügyeleti Főközpont Rendszer Főügyelet parancsnoka; Dobra Katalin százados, a Logisztikai Főnökség Hadtáp Részleg megbízott vezetője; Garda Zoltán törzszászlós, a Támogató Zászlóalj vezénylő zászlósa; Bence Gábor főtörzsőrmester, a 32. Nemzeti Honvéd Díszegység (32. NHD) Honvéd Díszzászlóalj 1. Díszelgő Század megbízott század vezénylő zászlósa; és Kiss Zoltán szakaszvezető, a Támogató Zászlóalj raktárosa. Az év közalkalmazottja lett át Riskó Péter, a 32. NHD, Hegyőrségtámogató Parancsnokság Technikai Biztosító Részleg főtechnikusa.

1596042697

Ugyancsak elismerést kaptak a Honvéd Kadét Program kiemelkedő munkát teljesítő diákjai, illetve az iskolákat képviselő tanárok is.

1596042698

Fotó: Szabó Lajos zászlós