Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Családi nap Pusztavacson

Szöveg: Zsigmond Réka |  2013. augusztus 31. 10:41

Augusztus 27-én az MH Anyagellátó Raktárbázis jogelődje, a Veszélyesanyag Ellátó Központ állománya harmadik alkalommal szervezett családi napot a pusztavacsi bázisparancsnokságon.

1595959221

A rendezvényt Nagy Attila ezredes, az MH Anyagellátó Raktárbázis parancsnoka nyitotta meg köszöntőbeszédével. Az erdei környezetben elhelyezkedő laktanyában a családokat egész nap számos színes program várta, többek között egy nagyon színvonalas tűzoltó-bemutató, amely keretén belül imitált égő személygépkocsin mutatták be, hogyan mentik ki az utasokat balesetkor. Ezt követően a Horka Íjászai kápráztatták el a látogatókat bemutatójukkal, amelyet két ágyúdörrenés kísért.

A bemutatók után és a délutáni zenés-táncos programok előtt a gyerekeket kézműves-foglalkozások, arcfestés, ugrálóvár, körhinta, íjászat és lovaglás várta. Emellett kicsik és nagyok egész nap gyakorló lőfegyverekkel próbálhatták ki a célba lövést. Délután az örkényi Cziffra György Zeneiskola és a dabasi Múzsák Zeneiskola növendékeinek gitárkoncertjét követően a hernádi „No Comment" tánccsoport tagjainak táncbemutatója, kettlebell-bemutató, illetve a gyerekekkel közös zumbaóra szórakoztatta a közönséget.

A rendezvény végét a hagyományokhoz méltóan ágyúszó jelezte.

1595959222