Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Csapatünnep a híradóraktárban

Szöveg: Háda István százados |  2018. szeptember 27. 18:10

Az MH Anyagellátó Raktárbázis gödöllői Bázisparancsnokság és jogelőd szervezetei megalakulásának 45. évfordulója alkalmából rendeztek ünnepi állománygyűlést szeptember 19-én.

1599193812
A meghívott vendégek az ünnepség előtt megtekintettek egy az elmúlt évtizedek híradó és informatikai szakanyagaiból, illetve az itt dolgozó művészek alkotásaiból rendezett kiállítást.

Tőkés Bertalan alezredes, a Bázisparancsnokság parancsnoka ünnepi beszédében felidézte az alakulat múltját, feladatainak változását az évek során. „Az idő előrehaladtával a feladatok száma egyre nőtt és ezzel együtt természetesen a bázis létszáma is növekedésnek indult. A híradóanyag-gazdálkodás mellett sorban megjelentek egyéb tevékenységek is úgy, mint az elektronikai harc, majd a számítástechnikai eszközökkel és anyagokkal való gazdálkodás is."

1599193812
Ezt követően Juhász Péter Pál százados személyes hangvételű történeti áttekintést adott az alakulatról. Zárásként Ress Hajnalka előadóművész színvonalas produkcióját hallgathatták meg a jelenlévők.

1599193813
Fotó: a szerző felvételei