Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Deseda Félmaraton – másodszor

Szöveg: Löbl Eszter |  2016. október 1. 15:40

A kaposvári MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred szeptember utolsó napján immár második alkalommal rendezte meg a Deseda Félmaraton elnevezésű futóversenyt.

A 24,8 kilométeres távot a versenyzők egyénileg, illetve 2-3 fős váltóban is teljesíthették. A Táncsics-laktanyából indultak és a kerékpárúton zajlott a futás, s a célállomás is a Táncsics-laktanya volt.
Frissítőállomásokon gondoskodtak a részt vevők jó erőben tartásáról (4 kilométerenként) vízzel, szőlőcukorral és banánnal.

1596020751

A verseny fővédnöke Szita Károly, Kaposvár polgármestere, védnöke pedig Gavlik Péter ezredes, az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred parancsnoka volt.
A nevezési díjakból befolyt összeget a szervezők a Kaposi Mór Oktatókórház Mosdósi Gyermekrehabilitációs Egység javára ajánlották fel.

Természetesen a legjobban teljesítők – azaz a kategóriák első három helyezettje – sem mentek haza üres kézzel. Kiváló teljesítményükért érmeket és kupákat kaptak. A versenyt támogató cégek pedig értékes ajándékokat ajánlottak fel, melyet a résztvevők közt sorsoltak ki.

Fotó: MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred