Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Educatio 2019 – nemzetközi oktatási szakkiállítás

Szöveg: honvedelem.hu |  2019. január 8. 13:57

Tizenkilencedik alkalommal rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást január 10-12. között. Az eseményen a Magyar Honvédség és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is képviselteti magát.

A Hungexpo „A" csarnokában szervezik meg január 10-12. között az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. Az idén tizenkilencedik alkalommal megrendezendő eseményen közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói és oktatói adják át az érdeklődő középiskolásoknak a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről és akár a tanulmányokat követő jövőképről is. A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről.

A háromnapos seregszemlén közel 200 kiállító vesz részt, a szervezők pedig mintegy 50 ezer látogatót várnak a helyszínre. A szakkiállításon idén is saját standdal vesz részt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kara és az MH Ludovika Zászlóalj, valamint az MH Altiszti Akadémia is.

Bővebb információ az esemény honlapján található.

1599197891