Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egyesítjük tudásunkat

Szöveg: Csorba Katalin főhadnagy |  2013. november 18. 14:02

Hivatalossá vált az együttműködés a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete és a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár (MH BHD) között.

A Magyar Protokollosok Országos Egyesülete egy húsz éve fennálló szervezet, amely nagy szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereket tömörít. 2013 márciusától az MH BHD szervezetén belül összpontosul a honvédelmi tárca protokoll feladatainak összessége: míg az állami katonai protokollbiztosítás a 32. Nemzeti Honvéd Díszegység alegységeinek feladata, addig az általános protokolláris feladatokat a dandár Protokoll, Rekreációs és Kulturális Igazgatóságának munkatársai látják el.

1595963148

Az együttműködési megállapodás aláírása

Nagy József, a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének elnöke és Kun Szabó István dandártábornok, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnoka az együttműködési megállapodás aláírásakor kölcsönösen kifejezték örömüket, hogy mostantól szervezett formában is lehetővé válik a két szervezetben felhalmozódott tudásanyag egymásnak történő átadása, és ezáltal a protokoll szakma elismertsége tovább növekedhet.

A rendezvényen részt vett Dr. Vámos Lászlóné, az egyesület alapító tagja, nemzetközi szakmai körökben is elismert protokoll szakértő, illetve számos aktív és egykori protokollos is.

1595963148

Dr. Vámos Lászlóné, az egyesület alapító tagja és Kun Szabó István dandártábornok

Fotó: Szabó Lajos zászlós