Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködés a nyugállományú szervezetekkel

Szöveg: Csorba Katalin főhadnagy |  2013. november 19. 14:59

Együttműködési megállapodást írt alá az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnoka a Magyar Honvédség Budapesti Nyugállományúak Klubjának, valamint a Honvédségi Nyugdíjas Klubok Országos Szövetségének (HOKOSZ) elnökeivel a Petőfi laktanyában.

1595963166

Együttműködési megállapodást írt alá Kun Szabó István dandártábornok és Kovács Imre nyugállományú dandártábornok

„A katonai hivatás nem ér véget az aktív szolgálat befejezésével. A nyugállományú klubok tevékenysége jól példázza mindezt. A szervezeteink közötti együttműködés összekötő kapocs a múlt és a jelen katonái között" – hangzott el azon a rendezvényen, ahol Kun Szabó István dandártábornok, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnoka ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást írt alá Kovács Imre nyugállományú dandártábornokkal, az MH Budapesti Nyugállományúak Klubjának elnökével és Péter László nyugállományú ezredessel, a HOKOSZ elnökével.

A honvédségi nyugdíjasok közösségi aktivitásának egyik legfőbb színtere az MH BHD Honvéd Kulturális Központja, amely az aktív állományú honvédségi dolgozók kulturális és szabadidős igényeinek kielégítése mellett a tárca nyugdíjasainak is számos programot és egyéb lehetőséget biztosít a jövőben is.

1595963166

Péter László nyugállományú ezredes (jobbra) írta alá az MH BHD és a HOKOSZ együttműködési megállapodását

Fotó: Szabó Lajos zászlós