Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködési megállapodást kötöttek

Szöveg: Csete László törzszászlós |  2016. május 1. 19:17

Együttműködési megállapodást írt alá április 27-én, szerdán Póda Jenő, a Honvéd Közszolgálati Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója és Horváth Gábor dandártábornok, a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár dandárparancsnoka.

Az együttműködési megállapodás értelmében a lövészdandár – az állományáról történő gondoskodás egyik elemeként – működik együtt a pénztárral. A felek számára kiemelten fontos, hogy a megállapodással is ösztönözzenek az öngondoskodásra, a munkáltató által nyújtott támogatás elfogadására, a munkavállalói komfortérzet és a toborzás hatékonyságának növelésére.

Póda Jenő hangsúlyozta: a pénztár nagyon jó évet zárt 2015-ben. Nemcsak a hozamok, hanem a taglétszám tekintetében is az elsők között szerepel a hasonló intézmények között.

1596012689

Horváth Gábor dandártábornok reményét fejezte ki, hogy az alakulat és a pénztár közötti hagyományosan jó együttműködés a továbbiakban még sikeresebb lesz.

A megállapodás értelmében a dandár lehetőséget biztosít egyebek mellett arra, hogy a pénztár munkatársai megjelenhessenek az alakulat különböző rendezvényein, ezeken közvetlenül tájékoztathassák a személyi állományt a pénztár által nyújtott lehetőségekről. A nyugdíjpénztár pedig folyamatosan kapcsolatot tart a katonákkal, tájékoztatja az állományt az általuk nyújtott lehetőségekről, valamint a működésében és a szolgáltatásaiban bekövetkezett változásokról.

Fotó: Demény Andrea hadnagy