Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerések a pedagógusnap alkalmából

Szöveg: Kovács Zoltán |  2016. június 8. 15:47

A pedagógusnap alkalmából adott át honvédelmi miniszteri elismerést a Földművelésügyi Minisztérium Dunántúli Agrár Szakképző Központ Vépi Középiskolája, Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma igazgatójának és gazdasági vezetőjének Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes a minisztérium Manfred Wörner-termében június 8-án, szerdán.

Az iskola életének régóta egyik alappillére a honvédelmi nevelés. Az intézmény vezetése − szorosan együttműködve az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 11. Katonai Igazgatási Központjával, valamint a központ parancsnokával, Vanyur Tibor ezredessel − nemcsak a diákok hazafias szellemi nevelését tartja fontosnak, hanem kiemelt figyelmet fordít a katonai toborzás támogatására is. Mindemellett több alkalommal adott otthont a megyei Honvédelmi Erőpróba és Honvédelmi Kötelék versenyeknek.

1596014766

Ezen kiemelkedő és példamutató munka elismeréseként − Vanyur Tibor ezredes kezdeményezésére − dr. Simicskó István honvédelmi miniszter emléktárgyat adományozott Hollósi Éva igazgatónak és Herceg András gazdasági vezetőnek. Az átadóünnepségen jelen volt Zsiga Tamás ezredes, a Honvéd Vezérkar Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnöke is.

1596014766


Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária