Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évfordulót ünnepeltek Táborfalván

Szöveg: Nagy Annamária százados |  2018. november 10. 18:30

Fennállásának hatvanötödik évfordulóját ünnepelte az MH Anyagellátó Raktárbázis.

1599195497
„Ez az év a kerek évfordulók éve. Ebben az évben ünnepeltük és ünnepeljük a Magyar Honvédség megalakulásának 170. évfordulóját, valamint helyőrségünk a valamikori Örkény-tábor létesítésének 140. évfordulóját, és nem utolsósorban a Magyar Honvédség Anyagellátó Raktárbázis, Bázisparancsnokság (Táborfalva) és jogelőd szervezeteinek megalakításának 65. évfordulóját is" – köszöntötte a közelmúltban a táborfalvai MH Anyagellátó Raktárbázis munkatársait és meghívott vendégeit Vörös Zsolt őrnagy.

Az alakulat megbízott vezetője beszédében felidézte a múltat és szólt a jelen, illetve a jövő kihívásairól, majd köszönetét fejezte ki a raktár nyugállományú katonáinak és közalkalmazottainak, akik megteremtették a katonai szervezetek harcanyaggal való ellátásának, tárolásának, valamint a raktár hadrendben maradásának feltételeit.

1599195498
A Táborfalva helyőrségben állomásozó alakulatok képviselői mellett a rendezvényen részt vett Gecse János ezredes, az MH Logisztikai Központ Logisztikai Igazgatóság haditechnikai főnöke, valamint Dolányi Sándor alezredes, az MH ARB parancsnokhelyettese is.

A jubileumi állománygyűlés hivatalos része elismerések átadásával zárult. Ezt követően pedig a Military Girls duója parádés műsorral köszöntötte a fennállásának 65. évfordulóját ünneplő harcanyagraktár dolgozóit és a meghívott vendégeket.

1599195498
Fotók: a szerző és Batta Krisztián