Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Farsang Kupa a Petőfi-laktanyában

Szöveg: Kresz Fruzsina |  2019. március 4. 17:24

Idén immáron ötödik alkalommal rendezték meg a „Farsang Kupa” elnevezésű labdarúgótornát Budapesten, a Petőfi-laktanyában.

1599199472
Az egész napos rendezvényen – amelyet az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár (MH BHD)  Logisztikai Főnöksége szervezett – idén hét csapat vett részt. A dandár alegységei mellett az MH Katonai Rendészeti Központ (MH KRK) is nevezte a legjobb játékosait.

1599199473
Vadászi Norbert alezredes, az alakulat logisztikai főnöke elmondta: kiemelkedően fontosnak tartják az állomány fizikai erőnlétének szinten tartását, a versenyeztetés lehetőségének megteremtését, illetve az idén Prágában megrendezendő Miltropa Cup-ra a tehetséges, fiatal labdarúgók felkutatását a dandár csapatának összeállítása érdekében.

1599199473
Az egész napos, körmérkőzéses labdarúgótornán első helyen, vesztett pont nélkül, 21:0 gólaránnyal az MH BHD Törzs csapata végzett. A legjobb kapus Balogh Lajos honvédelmi alkalmazott lett a Támogató Zászlóaljtól, a legjobb játékos (gólkirály) címet pedig az MH KRK csapatából Bertóti-Szabó Ádám hadnagy kapta. Az érmeket, illetve a kupákat Csipszer Tibor alezredes, a dandár megbízott törzsfőnöke adta át.

1599199473
Fotó: a szerző felvételei

Címkéksport