Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Feladatszabó értekezletet tartottak

Szöveg: Máté Gergely |  2017. március 10. 13:24

Értékelő és feladatszabó értekezlet tartott Baráth Ernő ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnoka március 7-én a Petőfi-laktanyában.

Az értekezlet elején Baráth Ernő ezredes a nemzetközi nőnap alkalmából köszöntötte az alakulatnál szolgáló hölgyeket.

1596028818

A parancsnok felhívta a figyelmet a budapesti társ-fegyveres szervezetekkel, a fővárosi önkormányzatokkal, a rendvédelmi szervekkel, a társadalmi szervezetekkel való együttműködés fontosságára. Ezután tájékoztatást adott az idei évben várható legfontosabb feladatokról, a toborzási tevékenység erősítéséről, valamint a karrierlehetőségek elősegítéséről. Kitért az idénre tervezett kiképzésekre, a híradó, informatikai és információvédelmi szolgáltatások biztosítására, valamint a protokolláris, rendezvényszervező és díszelgő feladatokra. Beszéde végén a parancsnok köszönetet mondott a katonák és civil munkavállalók erőn felüli, kitartó és áldozatkész munkájáért. Kiemelte: az idei teendők végrehajtásához ugyanaz a tudás, akarat, elszántság szükséges, amellyel a tavalyi év eredményeit is elérték.

Az eseményen részt vett – mások mellett – Takács Attila Géza dandártábornok, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnoka, Cséri Zoltán dandártábornok, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka, dr. Minya Mihály dandártábornok, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója, valamint Tóth László dandártábornok, az Országgyűlési Őrség parancsnoka.

1596028818