Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Folytatni, erősíteni ezt az utat

Szöveg: Mátyás Andrea |  2014. május 14. 12:10

Kétnapos továbbképzésen vett részt május 7−8-án a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoki állománya Badacsonylábdiban.

1595971875
Az alakulat képes az elöljáró által meghatározott feladatok maradéktalan végrehajtására

A továbbképzést megnyitva Benda László ezredes, megbízott parancsnok megköszönte az alakulat katonáinak az eddig végzett munkát, valamint azt az elkötelezettséget, amely a feladatokhoz való hozzáállásukat jellemezte. A parancsnok szerint az alakulat ezzel a helytállással bebizonyította, hogy képes az elöljáró által meghatározott feladatok maradéktalan végrehajtására.

„Különösen fontos ez egy olyan szervezetnél, amely logisztikai és helyőrség-támogató képességével az MH Összhaderőnemi Parancsnokság; híradó, informatikai és információvédelmi képességével pedig a teljes Magyar Honvédség kiemelkedő alakulata" − mondta a parancsnok, hangsúlyozva, hogy folytatni, erősíteni kell ezt az utat, eközben azonban javítva a hiányosságokat és a hibákat.

„Bizalom, hit, tekintély, engedelmesség
" címmel hangzott el Takács Tamás alezredes, a HM Tábori Lelkészi Szolgálat lelkészének gondolatébresztő beszéde, mely áthatotta, „útnak indította" a további előadásokat, beszélgetéseket.

1595971875
Takács Tamás alezredes „Bizalom, hit, tekintély, engedelmesség" címmel tartott előadást

Fotó: a szerző felvételei