Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Gyakorlati okokból előrehozott nőnap

Szöveg: Révész Renáta főhadnagy |  2016. március 5. 17:06

A Ludovika Zászlóalj naptárában idén előbbre került a nőnap. Az ok prózai: jövő héten a fiúk és a lányok már a gyakorlótéren bizonyítják a rátermettségüket, ezért az ünneplésre kicsit előbb kellett sort keríteni.

1596009916

Az ünnep azonban idén is formabontó volt: a szokásos csoki mellé az elsőéves tisztjelöltek kis ünnepi műsorral is készültek a Ludovika Zászlóalj hölgytagjai számára. Érzelmes húrokat pendített meg a négy fiatalember, akik közül ketten gitártudásukat csillogtatták meg, ketten pedig népszerű dalokat énekeltek.

Nem ez volt az első alkalom, amikor a honvédtiszt-jelöltek nőnapkor énekelnek a katonahölgyeknek: a korábbi években már kétszer is történt hasonló, de tavaly sokak bánatára elmaradt a műsor, mert a szokásos fellépők már tisztként szolgáltak más alakulatnál. Idén szerencsére megérkezett az utánpótlás, és az elsőévesek előadása szintén kiemelkedő színvonalúnak bizonyult.

Az ünnepi zenés műsornak osztatlan sikere volt, szóval borítékolható, hogy a következő nőnapra is visszavárjuk a fiúk együttesét.

1596009917

Fotó: a szerző felvételei