Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Honvédüdülő: folyamatos fejlődés

Szöveg: Kálmánfi Gábor |  2018. február 24. 8:17

A tavalyi év fejlesztéseinek köszönhetően a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek a korábbiaknál jobb minőségű szolgáltatásokat vehettek igénybe Balatonakarattyán – hangzott el az MH Rekreációs, Kiképzési, és Konferencia Központ (MH RKKK) évértékelő – feladatszabó értekezletén, február 23-án, pénteken.

Piros Ottó ezredes, a központ parancsnoka; részlegenként értékelve a tavalyi év munkáját, kiemelte: a 2017-es esztendő részben azért is emlékezetes, mert a központ méltó módon ünnepelhette meg századik születésnapját. Elhangzott: tavaly hozzávetőleges tizennyolcezer vendég, közel hetvenezer éjszakát töltött a Honvédüdülőben.

1599182347

Hallhattuk, hogy a központ, a Közös Akarat feladatból egyrészt hagyományos módon, személyi állományának egy részével vette ki a részét, másrészt térítésmentesen pihentette a határok mellett szolgáló állományt, és családtagjaikat. A 254 fővel működő központ a parancsnok értékelése szerint tavaly minden lehetőt megtett a szolgáltatás színvonalának emelkedése érdekében, és 2018-ra is megvannak a fejlesztési tervek. Piros Ottó ezredes ugyancsak lényegesnek tartja a tovább folytatódó együttműködést többek között a rendőrséggel, a vízimentőkkel, és a polgárőrséggel.

 

1599182347

Fotó: a szerző felvételei