Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Információmenedzsment-fejlesztési továbbképzés

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. november 24. 13:40

November 17-én sikeresen befejeződött a Honvéd Vezérkar Híradó, Informatikai és Információvédelmi Csoportfőnökség által szervezett információmenedzsmenttel foglakozó kétnapos rendezvény.

1596041710

A konferencia megtartását Gerőfi Szilárd mérnök ezredes rendelte el, hogy fejlesszék a témakör iránt érdeklődő szakemberek alapvető tájékozottságát. A Magyar Honvédség egységes elvek alapján megalapozott információmenedzsment-rendszerének létrehozása az elmúlt években folyamatosan napirenden lévő kérdés. Számos intézkedés és lépés történt a rendszer létrehozására, azonban a jól működő információmenedzsment kialakításához alaposan kell ismerni a fogalmakat, a meglévő megoldásokat és a Magyar Honvédség sajátos környezetéből adódó kormányzati és szövetségi elvárásokat. A megtartott kétnapos rendezvény ezekben a kérdésekben segített eligazodni.

A rendezvényen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem neves előadói értékes információkat osztottak meg a közönséggel, akik aktív részvételükkel és értékes hozzászólásaikkal segítették a téma feldolgozását. A rendezvény időnként valódi műhelymunka képét mutatta. A tapasztalatok remélhetőleg jelentősen előremozdítják majd a Magyar Honvédség információmenedzsmentjének továbbfejlesztését.

1596041710