Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ismét szép lövész siker a logisztikusoktól

Szöveg: MH Logisztikai Központ |  2014. október 8. 15:39

Az International Police Association (IPA) magyar szekciójának paksi szervezet immár 17. alkalommal rendezte Dr. Oláh László IPA Pisztoly Emlék-lőbajnokságot  október 4-én a Duna Lövészklub paks-biritói lőtéren.

A verseny fővédnöke Hajdú János, Paks város polgármestere, valamint dr. Soczó László rendőr  dandártábornok, Tolna megye rendőrfőkapitánya volt. A versenyen összesen 13 csapat vett részt. A Magyar Honvédség több alakulata is indított csapatokat, mind a női, mind a férfi versenyszámokban.

1595980270

A Honvéd Vezérkar Logisztikai Csoportfőnökség, az MH Logisztikai Központ és az MH Anyagellátó Raktárbázis egyesített csapata az első helyezést ért el a fő versenyszám, a „Fegyveres  csapat" kategóriában és ezzel megszerezte a vándorkupát. Szép siker vol, mivel a sorozatban harmadik győzelmére – és ezzel a kupa végleges elhódítására készülő – Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. Fegyveres Biztonsági Szolgálat csapata elől hódították el a trófeát.

A csapat tagjai: Tóth Tamás György alezredes (HVK LogCsF), Rónay Roland százados (MH LK), Zsadányi János őrnagy (MH ARB).
Harmadik helyen az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis csapata végzett.