Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jéghideg télben forró hangulat Balatonakarattyán

Szöveg: MH RKKK |  2016. január 20. 21:18

Első alkalommal rendezett pótszilveszteri mulatságot január 16-án Balatonakarattyán az MH Rekreációs, Kulturális és Konferencia Központ (MH RKKK). A hagyományteremtő rendezvény már első alkalommal sikeres lett: az ország minden tájáról érkeztek szórakozni vágyók és a táncparkett is megtelt.

1596007517

„Ajánljuk azoknak, akiknek nem volt kedve nálunk szilveszterezni és ezt már régen megbánták, vagy éppen olyan jól érezték magukat, hogy ismét eljönnének hozzánk…" – állt a szombati rendezvény plakátján. Mint bebizonyosodott, valóban sokaknak jött meg a kedve a szórakozáshoz a januári szürkeségben, hiszen a különböző alakulatoktól 120 szórakozni vágyó katona és közalkalmazott érkezett családjával Balatonakarattyára pótszilveszterezni.  A jó hangulatról és a talpalávalóról a Rulett Együttes gondoskodott.

Az MH Rekreációs, Kulturális és Konferencia Központ parancsnoka, Piros Ottó ezredes ötlete nyomán első alkalommal rendeztek pótszilvesztert Balatonakarattyán, de a zenés vacsoraest olyan sikert aratott, hogy a tervek szerint ezentúl minden évben megszervezik.

1596007518

Fotó: Friedrich Melinda és Oláh Ferenc

Címkékrekreáció