Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jótékonysági dalest a magyar egészségügy napja alkalmából

Szöveg: honvedelem.hu |  2016. június 22. 20:30

Budapest korábbi helyőrség-parancsnoka által 1993-ban alapított Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány – együttműködve az MH Egészségügyi Központtal – a magyar egészségügy napja alkalmából rendez jótékonysági dalestet a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban július 1-jén, pénteken 19 órai kezdettel.

A rendezvényen fellépő Peller Anna előadóművész, Kékkovács Mara, Szendi Szilvia, Réthy Zsazsa és további népszerű művészek, valamint a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar tolmácsolásában közkedvelt szerzők örökzöld művei csendülnek fel.

Tekintettel arra, hogy a fellépő művészek fellépti díj nélkül vállalták a szereplést, a dalest ingyenes.

Az est folyamán a bejáratoknál elhelyezett urnákba – a nézők lehetőségeihez mérten – adományok helyezhetők, melyek az MH Egészségügyi Központ Szanatórium utcai telephelyén fekvő, krónikus betegek körülményeinek javítását szolgálják.

A díjmentes jegyek igényelhetők munkanapokon 9 és 16 óra között a 06-1-309-8350, vagy a 37-350 HM telefonszámokon, illetve írásban a [email protected] e-mail címen.

Amennyiben egyéb elfoglaltsága miatt nem tud részt venni a rendezvényen, de az ügyet mégis támogathatónak ítéli meg, kérjük, hogy akár a legcsekélyebb összegű adományát a Budapest Helyőrség Szociális Alapítvány 11713005-20416122 számú számlájára utalni szíveskedjék, a közleményben a „Jótékonysági Dalest a Magyar Egészségügy Napja alkalmából" szöveget feltüntetve.

Címkékkultúra