Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Katonákat díjaztak – a Magyar Honvéd magazin legfrissebb számából

Szöveg: honvedelem.hu |  2018. október 10. 13:04

Kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként, a Magyar Honvédség három tisztjét tüntette ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete.

1599194336
Tizennegyedik alkalommal adta át az év legjobbjainak a területi Prima Díjakat a VOSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnöksége. A nagyszabású ünnepséget idén is a Szigligeti Színházban tartották.

A vendégeket a Légierő Zenekar – Szolnok játéka köszöntötte, majd az est házigazdája, dr. Lits József, a szövetség megyei elnöke emlékezett meg a Prima Primissima Díj alapítójáról, örökös elnökükről, a március 26-án, életének 75. évében elhunyt Demján Sándorról.

A területi Prima Díjak átadása előtt hatan részesültek Megyei Vállalkozói Díjban, amellyel olyanok teljesítményét jutalmazzák, akik az élet különböző területén magas színvonalon végzik munkájukat.

A megyében ugyanakkor hagyomány, hogy a vállalkozók mellett a hazánk második legnagyobb helyőrségében állomásozó katonai alakulatok tagjainak kiválóságait is elismerésben részesítik.

További részletek a Magyar Honvéd magazin október 12-én megjelenő számában!