Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Közgyűléssel kezdődött az év

Szöveg: Dobó Tamás törzszászlós |  2018. február 2. 17:17

Repül az idő, hiszen szinte most tartotta a Honvéd Bajtársi Klub − Tata a 2017-es év közgyűlését, a napokban pedig már a 2018-as esztendő kihívásait, feladatait vette számba a tagság.

Az éves közgyűlést az MH 25. Klapka György Lövészdandár étkezdéjében tartották. A rendezvényen részt vett Sipos Antal ezredes, az alakulat törzsfőnöke, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége képviseletében Sipos Géza nyugállományú ezredes és Berdó Gábor Károly nyugállományú százados, valamint Takács Imre nyugállományú határőr alezredes és Papp Szilvia őrnagy, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Komárom-Esztergom megyei irodavezetője.

1596044138

A szokásos tájékoztatókat követően Sárközi József nyugállományú ezredes, a klub elnöke felszólalásában hangsúlyozta: évek óta egyre szorosabbá válik az együttműködésük az MH KIKNYP-vel. Kiemelte és a továbbiakban is az egyik legfontosabb célul tűzte ki a szociálisan rászoruló vagy betegség miatt hátrányos helyzetbe kerülő bajtársak felkutatását és támogatását.

A rendezvényen Berdó Gábor Károly nyugállományú százados egy emlékpajzsot adományozott Sárközi József nyugállományú ezredesnek, megköszönve a klubért és a közösségért végzett áldozatos, sokszor lehetetlennek tűnő munkáját.

Fotó: a szerző felvétele