Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás a közúti szállító altiszti képzésen

Szöveg: Kovács Róbert törzszászlós, Gajda Fanni Anna | Fotó: Gajda Fanni Anna |  2020. április 27. 10:15

Az Acélkocka Altisztképző Rendszer közúti szállító altisztképzésén tett látogatást a napokban Sári Zsolt főtörzszászlós, a Magyar Honvédség Parancsnoksága Logisztikai Haderőnem vezénylőzászlósa az MH Katonai Közlekedési Központ parancsnokságán, valamint Táborfalván.

1596078606

Sári főtörzszászlós Fejes Károly alezredessel, a központ megbízott parancsnokával, Kocsis Csaba főtörzszászlóssal és Kovács Róbert törzszászlóssal, megbízott vezénylőzászlósokkal folytatott megbeszéléseket. Tájékozódott az alakulat mindennapi életével kapcsolatos feladatokról. kiemelt figyelmet fordítva a koronavírus okozta fertőzés terjedésének megelőzésével kapcsolatos járványügyi feladatok végrehajtására. Egyebek mellett meggyőződött a központ részére elrendelt intézkedések betartásáról és megtekintette a vezetési pont működését is.

Táborfalván, a Közlekedési Anyagtároló és Kiképző Részleg bázisán a járványügyi helyzet megelőzésére tett intézkedéseket ismertették Sári főtörzszászlóssal, majd tájékoztatták az élelmiszerek beszállítására vonatkozó szabályok betartásáról és megtekinthette a személyi beléptetési rendszer koronavírus helyzet miatti fertőtlenítő- és ellenőrző állomását is. Ezt követően meglátogatta a központ szervezésében végrehajtott közúti szállító altisztképzést Táborfalván, ahol megköszönte az Acélkocka képzésen résztvevők munkáját, a tanfolyamhoz való hozzáállását.

1596078608