Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Logisztikai biztosítás a hagyományőrző napon

Szöveg: Zsigmond Réka |  2014. szeptember 16. 16:32

Az Otthonunk a XVI. kerületért Egyesület szeptember 13-án immáron nyolcadik alkalommal rendezte meg a Hagyományőrző Ikarus Napot. A rendezvény sikeréhez idén először a Magyar Honvédség egyik alakulata, az MH Anyagellátó Raktárbázis is hozzá tudott járulni.

1595979025

Az Otthonunk a XVI. Kerületért Egyesület 2006 óta működő Ikarus klubja minden évben azzal a céllal szervezi meg a családi napot, hogy a több mint száz éves múltra visszatekintő hajdani neves autóbuszgyár egykori munkatársai és családtagjai találkozhassanak.

A rendezvény biztosításában idén először a Magyar Honvédség is részt vett. Az MH Anyagellátó Raktárbázis állománya két nagy tanácskozó sátrat telepített, amelyek a szeszélyes időjárás miatt különösen jó szolgálatot tettek.

1595979026

A méltán híres autóbuszgyár dolgozóinak találkozóját Kovács Péter XVI. kerületi polgármester nyitotta meg Szabó Istvánnéval, az Egyesület elnökével és Adamis Gáborral az Ikarus egykori vezérigazgató helyettesével közösen. A polgármester beszédében megköszönte a Magyar Honvédség közreműködését és hangsúlyozta az eddigi jó kapcsolat folyamatos ápolásának fontosságát. A rendezvényen a raktárbázist Janák János Tamás alezredes képviselte.

1595979026

Fotók: a szerző felvételei

Címkéklogisztika