Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Már lehet jelentkezni a nyári táborokba

Szöveg: Kovács Dániel |  2015. április 8. 15:46

Idén négy nyári tábort szervez a gyerekeknek a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központ. A programok között lesznek sportbajnokságok, túrázás, színjátszás és strandolás is.

A nyári szezon első programját Mályiban tartják június 21-27 között, ahol hat napot tölthetnek el a gyerekek. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluban a helyi lehetőségeket kihasználva sportbajnokságok, foci, tenisz, ping-pong, darts, billiárd, tollas, és még számos egyéb lehetőség várja a táborozókat. A programban szerepelnek túrák és városlátogatások is, valamint a gyerekek egy teljes napon át strandolhatnak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben.

1595991019

Június 29. – július 3.-ig napközis színjátszó tábor várja a gyerekeket, ahol Kovács Robi, a „Kölyökidő" egykori tinisztárja vezetésével a gyermekek betekintést nyernek a színház és színjátszás világába. A programot mozgásszínház, pantomim, beszédtechnikai játékos gyakorlatok, színészmesterség óra, jelenetek, szerepek tanulása színesítik. A hét végére színpadra áll egy kész darab, amit a kis növendékek adnak elő.

A nyár utolsó két programja szintén Budapesten ad elfoglaltságot a gyerekeknek. Július 6-10. közötti szabadidős tábor egész napos programjai között szerepel a Fővárosi Állat- és Növénykert és az Eleven Park látogatása, fürdőzés a Paskál strandon, múzeumlátogatások a Városligetben, és kirándulás a szentendrei Skanzenbe.

1595991019

Végül augusztus 3-7-ig tart majd a napközis sporttábor. A gyerekek többek között részt vesznek majd kalandpályán, lesz rönkvár építés, labirintus, futás, úszás, foci, paintball, korcsolya és még sok meglepetés várja őket.

Az első három táborba nyolc és tizennégy év közötti, a sporttáborba tíz és tizennégy év közötti gyerekeket várnak a szervezők.

További részletek a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban!

Fotó: archív

Címkékszabadidő