Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyílt nap Tatán

Szöveg: honvedelem.hu |  2019. április 25. 9:11

Nyílt napot tartanak április 26-án, pénteken Tatán, az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál. Az érdeklődőket egész nap színes programokkal várják az alakulatnál szolgáló katonák.

http://www.tataidandar.hu/2019/04/17/nyilt-nap-2019/

Nyitott kapukkal várja pénteken a tatai laktanya mindazokat, akik érdeklődnek a honvédelem, a haditechnikai eszközök és a katonaélet iránt. Reggel 8:30-tól egészen 12:30-ig vehetnek részt szórakoztató és érdekes programokon a nyílt napra érkezők: a délelőtt folyamán dinamikus, valamint fegyvertechnikai bemutatót is láthatnak a vendégek. A fiatalok felmászhatnak az alakulat haditechnikai eszközeire, megismerhetik a harckocsikat, a páncélozott harcjárműveket, az ágyútarackokat és a katonai terepjáró gépjárműveket. A gyermekek számára izgalmasnak ígérkezik a buborék foci és az ugrálóvár is, a vállalkozó szelleműek pedig egy akadálypályán tehetik próbára fizikai erőnlétüket.

A program összeállításánál a szervezők a felnőttekről sem feledkeztek meg: lesz karate-, illetve crossfit bemutató és fellépnek a tatai dandár helyőrségzenekarának zenészei is. Színes programokban idén sem lesz hiány, a látogatókat – többek között – légpuska és paintball lövészet, toborzópont, rendőrségi és tűzoltósági bemutató, valamint vadászrepülőgép-szimulátor várja a tatai dandár nyílt napján.

1599201489
Címkéknyílt nap