Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyugdíjas-találkozó Hetényegyházán

Szöveg: Andó István törzszászlós |  2014. október 1. 9:52

Az MH Anyagellátó Raktárbázis hetényegyházai bázisparancsnokság az immár hagyományosnak tekinthető nyugdíjas-találkozóját szeptember 26-án rendezte meg.

A Magyar Honvédség mindig is törekedett arra, hogy nyugdíjas katonái és közalkalmazottjai soha ne érezzék azt, hogy aktív szolgálatukat és munkaviszonyukat követően a katonai szervezet „elengedi a kezüket". Ennek szellemében a hetényegyházai bázis is évről évre meghívja nyugdíjas állományát egy kötetlen, jó hangulatú találkozóra, ahol lehetőséget biztosít baráti beszélgetésekre a volt és jelenlegi állomány részére.

1595979925

A találkozót Bugyi András alezredes, az alakulat parancsnoka nyitotta meg, aki köszöntötte a megjelenteket, majd Pintér Csaba őrnagy tartott tájékoztatást a bázis jelenéről és a legfontosabb szakmai feladatokról. Ezt követően a bázis bejárására, jelenlegi helyzetének bemutatására került sor. Az egykori munkatársak nagy örömmel látogattak vissza korábbi munkahelyükre, hogy felidézzék a régi emlékeket, találkozzanak a jelenlegi munkatársakkal és a még aktív, volt kollégákkal.

1595979925

Fotó: Pusztai Viktor