Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Októberben is Stefánia szalon

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. október 14. 18:16

Folytatódik a Stefánia szalon kulturális programsorozat. Az októberi rendezvény vendégei a Magyar Örökség-díjas Gulyás fivérek lesznek, akik az Én is jártam Isonzónál című filmjükről számolnak be.

Október 15-én, kedden, 18 órakor másodszor is megnyitja kapuit a budapesti kulturális élet legújabb helyszíne, a Stefánia Palotában található Stefánia szalon.  A havi egy alkalommal megrendezett találkozón lehetőség nyílik arra, hogy közéleti személyiségekkel találkozzanak, beszélgessenek az érdeklődők. A meghívott vendégek sorában írók, költők, képző és színművészek, valamint társadalmunk kimagasló személyiségei mesélnek önmagukról, a világról alkotott nézetükről és minden olyan témáról, amely érdeklődésre tarthat számot.

Az októberi szalon vendégei Gulyás Gyula és Gulyás János, akiknek neve régóta fogalom a magyar dokumentumfilmezésben. Több évtizedes közös munkájuk során olyan híres filmek lettek a védjegyeik, mint a Balladák filmje, a Törvénysértés nélkül, és a szalon központi témája, az Én is jártam Isonzónál.

A rendezvény helyszíne a Stefánia Palota Aradi terme, a belépés díjtalan!