Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Príma-díj

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. szeptember 17. 14:44

A Magyar Honvédség négy kiváló katonáját is elismerésben részesítették a Megyei Területi Príma-díjjal. Kilencedik alkalommal adták át – a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnöksége szervezésében – a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Príma-díjat.

1595960123

A Príma-díjra polgármesterek és civil szervezetek ajánlásai alapján tíz területről választották ki a harminc jelöltet, amelyek közül az „oktatásért" kategóriában Lamos Imre dandártábornok, a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopter Bázis parancsnoka, Furkó Kálmán – a hazai katonai közelharc élő legendája – pedig a „sport" kategóriában vehette át az elismerést.

A Szolnokon állomásozó alakulatokat tekintve, a dandártábornok mellett „Szakma kiválósága" címmel büszkélkedhet továbbá az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis állományából Berki Tibor Attila zászlós, az MH 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj személyi állományából Tóth József főtörzsőrmester, valamint az MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj egyik kiváló fiatal tisztje.

1595960123

Fotók: szoljon.hu

Címkékelismerés