Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rendhagyó állománygyűlés

Szöveg: Galambos Sándor | Fotó: a szerző |  2019. december 19. 5:50

Feladatokban zsúfolt, sikeres évet tudhatnak maguk mögött az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság Bács-Kiskun megyei irodájának munkatársai. A 2019-ben közösen elért eredményeket évzáró-évértékelő beszámolójában foglalta össze Gáldonyi Sándor százados, megbízott irodavezető.

1596073915

Rendhagyó állománygyűlésén értékelte az elmúlt évben végrehajtott nagyobb jelentőségű feladatokat és az elért eredményeket munkatársai és a meghívott vendégek előtt Gáldonyi Sándor százados. Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Bács-Kiskun megyei iroda megbízott irodavezetője ünnepélyes külsőségek közt köszönte meg kollégáinak az érdekvédelem, a katonai igazgatási, a hadisírgondozás, a fiatalok honvédelmi nevelése, a katonai toborzás és az ötvenórás iskolai közösségi szolgálat területén 2019-ben végzett példaértékű munkáját.

Az iroda kollektívája által elért kimagasló eredményekhez Durgó Tamás őrnagy is gratulált. Az MH KIKNYP Toborzó és Érdekvédelmi Osztály megbízott osztályvezetője – miután röviden vázolta a következő év várható feladatait is – a kecskeméti kollégái napi munkáját segítő és támogató szervezetek képviselőinek külön is köszönetet mondott.

1596073916

A honvédelem és a katonai toborzás ügyének huzamosabb időn át végzett támogatásáért Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka emlékplakettet adományozott Trapp Erzsébetnek, a HM EI ZRT helyi üzemeltetési vezetőjének, Abai-Kutyifa Ildikónak, a KSZC Virágh Gedeon Szakgimnáziuma és szakközépiskolája igazgatóhelyettesének, Hlbocsányi Norbertnek, a Bács-Kiskun Megyei Levéltár főlevéltárosának. Kiss István önkéntes műveleti tartalékos szakaszvezető kiemelkedő munkáját pedig elismerő oklevéllel köszönte meg.

Az elismeréseket Durgó Tamás őrnagy adta át, aki az iroda állományából távozó, januártól a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés munkatársaként dolgozó Török Nikolett önkéntes műveleti tartalékos századostól is elköszönt.

Az állománygyűlés résztvevői egyperces néma felállással tisztelegtek Deli József nyugállományú ezredes emléke előtt. A Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége Dél-alföldi régiója és a Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület tiszteletbeli elnöke életének 89. évében, december 14-én hunyt el.

1596073915