Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rendhagyó volt az idei helyőrségi gála

Szöveg: Csuka Zoltánné Viktória |  2015. február 24. 17:11

Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár február 19-én, csütörtökön rendezte meg a már többéves hagyományra visszatekintő helyőrségi gáláját.

1595988350

A farsang jegyében megrendezett helyőrségi gála eltért az eddig megszokottól. A Honvéd Kulturális Központ színházterme helyett a Stefánia Palota patinás termeiben zajlott az est műsoros része is.

A helyőrség-parancsnoki köszöntő után két kiváló énekes, az „Év hangja" címet elnyerő Tolvai Renáta és az egyik tehetségkutatót megnyert Oláh Gergő adott műsort. A vacsorát követően a Budapest Táncművészeti Stúdió Szakközépiskola növedékeinek keringője kápráztatta el a közönséget, majd egy tüzes latin-amerikai szamba következett, melynek végén a kiváló táncosok invitálására a vendégek a táncparkettre perdültek, és elkezdődött az éjfélig tartó zenés mulatság.

1595988351

A gálaestet − többek között − megtisztelte jelenlétével dr. Dankó István, a Honvédelmi Minisztérium  közigazgatási államtitkára és Vass Sándor mérnök dandártábornok, a Honvéd Vezérkar Híradó, Informatikai és Információvédelmi Csoportfőnökség csoportfőnöke.

1595988351

A rendezvény házigazdái Piros Ottó ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár megbízott parancsnoka, Budapest helyőrségparancsnoka, Aulechla József ezredes, az alakulat kulturális és rekreációs igazgatóságának igazgatója, valamint Máténé Aranykovács Andrea, a Honvéd Kulturális Központ közművelődési részlegvezetője voltak.

1595988351

Fotó: Szabó Lajos zászlós