Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Sikerrel zárultak a nemzeti rendezvények

Szöveg: honvedelem.hu |  2014. október 24. 9:03

Véget értek az ’56-os forradalom emléknapjának központi programjai, a rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs befejezte a munkát a Honvédelmi Minisztérium épületében – közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal (HM NRH) csütörtök este.

A HM NRH idén háromnapos programsorozatot szervezett az 1956-os forradalom emléknapja alkalmából. Közleményük szerint a nemzeti rendezvények sikerrel zárultak. Mint kiemelték: a rossz idő ellenére több ezren látogattak el a Magyar Rádióban tartott kiállítása, a Terror Háza Múzeumba, valamint a fényfestéssel egybekötött Hobo és Bandája koncertre. A parlamenti nyílt napon csaknem tízezer látogató vett részt.
Az operatív törzshöz rendkívüli eseményről nem érkezett bejelentés, a megemlékezések, és más tömegrendezvények is rendben zajlottak – tették hozzá.

A HM NRH azt írta: a Margit körúton lévő szabadtéri fotókiállítás november 4-ig látogatható, s szintén november 4-ig közlekedik a 4-6-os villamosok vonalán a forradalmi villamos, ahol az adott helyszínhez kapcsolódó eseményekről hallhatnak megemlékezést az utazók.