Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Szenior kispályás labdarúgótornát rendeztek Tiszaligeten

Szöveg: Kollár Zoltán zászlós |  2014. szeptember 14. 18:26

A napokban a Szolnoki Sportcentrum Tiszaligeti Sporttelepe adott otthont a második alkalommal megrendezett MH Légierő szenior kispályás labdarúgótornájának.

1595978786

Első alkalommal tavaly decemberben a győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred szervezésében, hagyományteremtő céllal rendezték meg a tornát, amin akkor az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis csapata diadalmaskodott, így elnyerte az idei verseny rendezési jogát.

A szolnoki alakulat meghívását öt csapat fogadta el.

A jó hangulatú, sportszerű mérkőzések után, szoros küzdelemben ismét a tavalyi győztes szerezte meg az első helyezést a győriek előtt.

1595978786

A végeredmény:

  • 1. hely: MH 86. Szolnok Helikopter Bázis;
  • 2. hely: MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, Győr;
  • 3. hely: MH Pápa Bázisrepülőtér;
  • 4. hely: MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, Kecskemét;
  • 5. hely: MH Légi Vezetési és Irányító Központ, Veszprém;
  • 6. hely: Szolnoki Öregfiúk.

A legjobb kapus címet a kecskeméti csapat hálóőre Novák Lajos őrnagy nyerte el, míg a torna gólkirálya a helikopterbázis játékosa, Szokolai János szakaszvezető lett. A különdíjakat, valamint a dobogós csapatoknak járó serlegeket, érmeket a helikopter bázis parancsnoka, Lamos Imre dandártábornok adta át a versenyzőknek.

1595978786

A torna következő évi rendezését az MH Pápa Bázisrepülőtér csapata vállalta magára.

A győztes csapat összeállítása az alábbi volt: Nagy László alezredes, Majoros Csaba főhadnagy, Kollár Zoltán zászlós, Kolláth Róbert zászlós, Molnár Zsolt zászlós, Tóvizi György zászlós, Hrabovszki András főtörzsőrmester, Kun Zoltán törzsőrmester, Szokolai János szakaszvezető, Matúz Attila nyugállományú őrnagy
Csapatvezető: Virág Zoltán hadnagy.

1595978787

Fotó: Mezei László zászlós