Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Színes, zenés farsangi ünnep

Szöveg: Kovács Dániel |  2015. február 14. 13:19

Megtartotta újévköszöntő farsangi rendezvényét a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület. A kiváló hangulatú összejövetelen több szervezet is részt vett, a vidám műsorról a Balassi Kórus gondoskodott.

1595987749

Vidám, zenés farsangi mulatsággal kezdte az évet a Balassi Bálint Bajtársi Egyesület a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dísztermében február 13-án. Az egyesület immár több mint tíz éve szervezi meg hagyományos évkezdő rendezvényét, melyre idén a szlovák társszervezet képviselői is ellátogattak. Szekeres István nyugállományú dandártábornok, az egyesület elnöke megnyitóbeszédében kiemelte: február 13-a fontos dátum a magyar történelemben, hiszen ezen a napon szabadult fel Budapest hetven évvel ezelőtt.

A rendezvényen a Balassi Kórus adott nagyszerű műsort, melyben többek között vidám nóták és operett-betétdalok csendültek fel a kórustagok előadásában. Az ének, zene és társastánc mellett különféle játékok is fokozták a résztvevők jókedvét. A több mint negyed évszázados múltra visszatekintő Balassi Bálint Bajtársi Egyesület rendezvénye jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel ért véget.

1595987749

Fotók: a szerző felvételei