Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tatán is járt a Mikulás

Szöveg: Petrovics Renáta |  2014. december 7. 17:32

Idén is ellátogatott az MH 25. Klapka György Lövészdandár állományában szolgáló katonák és közalkalmazottak gyermekeihez a Mikulás.

Érdekes és színes programokkal teletűzdelt délután várt a 60 fős gyerekseregre Tatán, amíg a Télapóra vártak, minden korosztály talált kedvére való elfoglaltságot. Majd a zene egyszer csak elhalkult, a gyerekszemek mind a bejárati ajtót kezdték figyelni, vajon ki érkezik. Az ajtóban pedig megjelent egy vicces kinézetű, színes ruhákba öltözött bohóc. Az értetlenség és a csalódottság gyorsan eltűnt a kis arcocskákról, amint a műsor kezdetét vette.

1595984112

A bohóc műsora után megszólalt a távolban egy csengettyű, majd egyre közelebbről lehetett hallani a csilingelést, ékes bizonyítékaként annak, hogy közeledik a Télapó. A gyerekek csoportos éneklésbe kezdtek, hogy a Mikulás még véletlenül se téveszthesse el az irányt. A dalocska elérte célját, és végre belépett az ajtón a várva várt Mikulás. A rendezvényen részt vevő gyerekek mind jónak bizonyultak, ugyanis virgácsot senki nem kapott, csak csomagokat osztott szét közöttük a nagy szakállú.

1595984112