Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Több mint egymillióan látogatták meg honlapunkat 2015-ben

Szöveg: honvedelem.hu |  2016. január 5. 9:25

Az év első munkanapján elkészítve az elmúlt esztendő számvetését megállapíthatjuk: 2015-ben is sokan olvasták Magyarország első számú katonai hírportálját, a honvedelem.hu-t. Mindenkinek köszönjük az érdeklődést! Lássuk most a számokat!

Méréseink szerint az elmúlt háromszázhatvanöt napon egészen pontosan 1 009 966 látogató lépett fel a honvedelem.hu hírportálra. Ők 5 836 882 oldalt tekintettek meg, azaz minden egyes látogató közel hat cikket olvasott el. A legtöbben október 1-jén érdeklődtek honlapunk iránt, ekkor 14 863 látogatót regisztráltunk. Szeptember közepén-végén és október elején – vagyis abban az időpontban, amikor a magyar katonák határvédelmi feladatai jelentősen megnövekedtek – amúgy is jóval többen érdeklődtek a katonai vonatkozású hírek után, mint egy „normál" hétköznapon. Nem titok, egy átlagos munkanapon 5-7 ezer, hétvégéken és ünnepnapokon pedig általában 3-5 ezer látogató keresi fel hírportálunkat.

A legtöbben természetesen Magyarországról kattintottak ránk, de Németországból, Romániából és Koszovóból is sokan érdeklődtek a honvedelem.hu hírei iránt. Mellettük az Egyesült Királyság, az Amerikai Egyesült Államok, Szlovákia, Ausztria, Hollandia és Szerbia fért még bele azon országos tízes csoportjába, ahonnan a legtöbbször nyitották meg a honvedelem.hu-t. Érdekesség: még Indonéziából is hétezernél többen voltak kíváncsiak híreinkre, de a Közép-afrikai-Köztársaságból is kétszáznál több látogatót regisztráltunk.

S mit tettünk mi – a honvedelem.hu újságírói, fotóriporterei és szerkesztői, valamint a Katonai Filmstúdió munkatársai – mindehhez hozzá? Több mint 6400 cikket jelentettünk meg, amelyekhez 959 képgalériát, illetve 438 videót, valamint hanganyagot csatoltunk. Azaz dolgos év áll mögöttünk!

Természetesen mi itt leszünk 2016-ban is és várjuk vissza Önöket, Kedves Olvasók!