Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Toborzó PICK-NIK

Szöveg: Galambos Sándor |  2018. július 26. 9:37

Harmadszorra nyerte meg a magyar bajnokságot a MOL-PICK Szeged kézilabdacsapata. A fiúk és szurkolóik július 22-én, a város főterén fergeteges, PICK-NIK néven meghirdetett bulival ünnepelték a győzelmet és indították a 2018/19-es szezont. A rendezvényre kitelepült a megyei toborzóiroda, a vállalkozó kedvű drukkerek pedig Gripen-szimulátoron is kipróbálhatták az ügyességüket.  

1599190885
Idén is közönségtalálkozóval indították a szezont a szegedi férfi kézilabdások. A mostani PICK-NIK alaphangulatát egyértelműen a bajnoki győzelem, valamint a két utánpótláscsapat, az ifjúságiak és a serdülők bronzérme teremtette meg. A drukkerek megismerkedhettek az új játékosokkal is: a visszatérő Dean Bombaccal, a kapus Mirko Aliloviccsal, az átlövő Jorge Maquedával, Nik Henigmával, Stanislav Kasparekkel és az irányító Joan Canellasszal. A teljes keret együtt ünnepelt a szurkolókkal – gyűltek az autogramok, készültek a szelfik.

1599190886
A szponzoroknak köszönhetően minden korosztály talált az érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot. Voltak, akiket Bognár Krisztián – az illúzió műfajában ugyancsak háromszoros magyar bajnok – bűvész kápráztatott el, sokan indultak a célba dobó és a dobás erősségét mérő versenyeken és a kvíz kérdéseknek is nagy sikere volt.

1599190886
A Széchenyi térre kitelepült az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság szegedi központja is. Hári László alezredes, központparancsnok és munkatársai a szerződéses, az önkéntes műveleti és területvédelmi tartalékos katonákkal szembeni egészségügyi, fizikai elvárásokról, a felvételt nyertek járandóságairól és szolgálati körülményeikről, valamint a hivatásos altiszti és tiszti pályára jelentkezés feltételeiről tájékoztatták az érdeklődőket. A toborzók négy ajándékcsomagot is felajánlottak a Magyar Honvédséggel kapcsolatos kvíz kérdésekre helyesen válaszolóknak.

1599190886
Sokan felkeresték a HM Zrínyi Nonprofit Kft. médiakamionját is. A lézerfegyverek elsősorban a fiatalabb drukkerek körében voltak népszerűek, a Gripen-szimulátor botkormányát pedig azok az ifjú szurkolók adták kézről kézre, akik már szülői kíséret nélkül, akár egyedül is kimehetnek a háromszoros magyar bajnok MOL-PICK Szeged hazai meccseire.

1599190886
Fotó: Mádai Gábor őrnagy és a szerző

Címkékszimulátor