Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tűzvédelmi szakmai konferenciát rendeztek

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: Szabó Lajos zászlós |  2020. január 24. 7:19

A Magyar Honvédség Parancsnoksága Biztonságtechnikai Főnökségével együttműködve rendezett szakmai konferenciát a Honvédelmi Minisztérium Hatósági Főosztályának Tűzvédelmi Hatósági Osztálya a minisztérium Balaton utcai objektumában, az ágazatban dolgozó tűzvédelmi szakemberek részére, január 22-én.

1596075419

A szakmai napot megnyitva dr. Balogh András József, a honvédelmi igazgatás fejlesztéséért felelős miniszteri biztos elmondta: bár a szakterület általában nem kerül előtérbe, az itt dolgozók munkája nélkül a katonai létesítmények „sebezhetőbbek". Hangsúlyozta: kiemelt jelentőségű a megelőző munka, illetve aláhúzta azt is, hogy a biztonsággal foglalkozó szakemberek fő feladata és célja a katonai szervezetek alaprendeltetésből adódó feladatainak támogatása a biztonságos feladatvégrehajtás érdekében.

1596075418

A konferencián szó esett az Országos Tűzvédelmi Szabályzat január 22-én életbe lépett változásairól is. Emellett a Magyar Honvédség Biztonságtechnikai Főnökségének munkatársai a veszélyes katonai objektumokkal, illetve a küszöbérték alatti nyilvántartott objektumokkal kapcsolatos kérdésekről tartottak tájékoztatót.

A rendezvény vendégelőadójaként Dicse Jenő, az egyik magyarországi komplex innovatív tudásmendzsmenttel foglalkozó cég ügyvezetője egy új tanulási és oktatási módszer, valamint program segítségével mutatta be az egyes technikai eszközökön és a hatékony kompetencián alapuló tanulást, illetve annak hatékonyságát és gazdaságosságát.

1596075419