Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezénylőzászlós az északi határnál

Szöveg: Petrovics Renáta |  2020. április 23. 16:55

Április 20-án Papp András főtörzszászlós, a Magyar Honvédség Parancsnoksága szárazföldi haderőnemi szemlélőségének vezénylőzászlósa látogatta meg az MH 25. Klapka György Lövészdandár Letkés-Ipolyszalka határátkelő körzetében szolgálatot teljesítő állományát.

1596078446

A tatai katonák a Letkés-Ipolyszalka határátkelő körzetében támogatják a belügyi szervek munkáját a határőrizeti feladatok ellátásánál.

Papp főtörzszászlós Szobon, a katonáknak szállást adó kollégiumban találkozott Nagy Péter törzszászlóssal, a tatai alakulat helyőrségtámogató parancsnokságának vezénylőzászlósával. A lakókörletek megtekintését követően Nagy Zsigmond hadnagy kíséretében ellátogattak a szlovák határszakasz mentén határbiztosítási feladatot ellátó katonákhoz, ahol a vezénylőzászlós tájékozódott az állomány szolgálatellátásának feltételeiről, valamint az előírt védőeszközök meglétéről. A katonák jelentettek feladataikról,a rendőrséggel történő kiváló együttműködésükről.

A látogatás végén a főtörzszászlós kiemelte, hogy jól motivált, professzionális felkészültségű, kiemelkedően magas hivatástudatú katonákkal találkozott.

1596078446