Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezénylőzászlósok Pusztavacson

Szöveg: Kőszegi István törzszászlós |  2014. október 11. 18:42

Az MH Anyagellátó Raktárbázis pusztavacsi bázisparancsnokságának objektumába látogatott Kriston István főtörzszászlós október 7-én, A Magyar Honvédség vezénylőzászlósát, elkísérte Kovács Miklós főtörzszászlós, az MH Logisztikai Központ és Kocsis Csaba főtörzszászlós, az MH Anyagellátó Raktárbázis vezénylőzászlósa is.

1595980543

A látogatás során a vezénylőzászlósok ellenőrizték a központi fegyverzettechnikai harcanyagraktárosok számára a pusztavacsi bázison megtartott továbbképzést. Ennek résztvevői a gyakorlatban sajátították el a lőszer harcanyagokra vonatkozó tárolási előírásokat, valamint ismerkedtek a lőszer típusokkal. A kiképzés oktatási anyagába beépítették a bázis egyedi képességeit, azaz a lőszerek laboratóriumi vizsgálatát, valamint a lőszerszerelő üzem technológiai folyamatainak megismerését is.

Kriston István főtörzszászlós az ellenőrzést felhasználta arra, hogy a tanfolyam részvevőivel megismerkedjen, érdeklődjön az altiszti hitvallásokról, elkötelezettségről, a napi problémákról. A Magyar Honvédség vezénylőzászlósa a fegyverzettechnikai harcanyag raktárosi oktatást formailag és tartalmilag megfelelőnek ítélte.

1595980543

Fotó: Lehóczki János törzsőrmester