Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vezető altiszti értekezletet tartottak a logisztikai központnál

Szöveg: MH Logisztikai Központ |  2014. szeptember 2. 11:31

Az MH Logisztikai Központ közelmúltban kinevezett vezénylőzászlósa, Kovács Miklós főtörzszászlós vezető altiszti értekezletet tartott augusztus 28-án Budapesten, az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) parancsnokságának Újszász utcai objektumában.

1595978112

A rendezvényen az alárendelt vezénylőzászlósokon, rangidős altiszteken kívül − mint elöljáró vezénylőzászlós − megjelent Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa is.  Az értekezlet célja az volt, hogy az MH Logisztikai Központ új vezénylőzászlósa és alárendelt altisztjei kölcsönösen megismerjék egymást.

1595978113

Kovács Miklós főtörzszászlós bemutatkozása során megemlítette: az összejövetel megszervezésekor nem titkolt szándéka volt, hogy hagyományt teremtsen a vezénylőzászlósok körében.

Ezt követően Kocsis Csaba főtörzszászlós, az MH ARB vezénylőzászlósa mutatta be alakulatát. A résztvevők megismerték az alakulat speciális képességeit a logisztikai szakanyagok javításának, kalibrálásának, szakszerű üzemeltetésének területén. A kiképzéssel kapcsolatban elhangzott: bár az alakulat nem oktatási intézmény, az elmúlt évben mégis több mint húsz különféle logisztikai tanfolyamot szervezett, így képezve a Magyar Honvédség logisztikusait.

1595978113

A rendezvény végén Kriston István főtörzszászlós osztotta meg gondolatait az állománnyal, illetve reagált a nap során felmerülő kérdésekre.

1595978113